18 Haziran 2010 Cuma

JUDAS PRIEST

13 Temmuz 2008
Turkcell Kuruçeşme Arena
JUDAS PRIEST 13. Temmuz akşamı Kuruçeşme Arena'dan seslendi.
"NABER İSTANBUL... Your Priest is Back"

Rob Halford'un üzerinde metalik cüppesi, elinde asası ve asansör ile sahneye çıkışının ardından Turkcell Kuruçeşme Arena'yı dolduran Priest severlerin, 30 yıllık özlem çığlıkları esen rüzgar ile boğaza doğru yayıldı.

Geçen yıllara rağmen Rob Halford sesinden ve sahne performansından hiçbir şey yitirmediğini bizlere grubun ardarda seslendirdiği hitleri ile kanıtladı. Breaking The Law, Hell Patrol, Electric Eye, The Hammer And The Anvil, Green Manalishi, Rock Hard Ride Free, You've Got Another Thing Coming, Metal Gods, Eat Me Alive, Diamonds And Rust, Sinner, Angel, Hell Bent For Leather, Painkiller, Devil's Child ile topluca kafa sallandı.

Grubun yeni albümü Nostradamus'dan sayılı parça çalınması ve konserin yeni albüm tanıtım konseri olmayışı, grubu ilk kez ülkemizde görmekte olan Türk hayranlarını fazlasıyla mutlu etti. Rob Halford'un Hell Bent For Leather ile sahneye motosiklet üzerinde çıkışı tüm seyircinin merak ile beklediği ve "ohhh" dedirten anlardan biriydi. Senelerce konser kayıtlarında izlediğimiz görüntülerdeki bu sahneyi bizzat canlı yaşamak büyük bir şans… Konser alanında pek çok konserde uygulanan fotoğraf çekme yasağının olmayışı konserin en önemli ayrıntılarından biriydi.


A Touch of Evil, Living After Midnight, Freewheel Burning, Beyond The Realms of Death neden çalınmadı diye üzüntü duyulmayacak performansta, 1,5 saat boyunca seyircinin ilgisini bir saniye bile kaybettirmeyen Heavy Metalin kurucularından Judas Priest, 13 Temmuz 2008 İstanbul konseri senelerce konuşulacak, gelecek nesillere anlatılası bir konser olarak takvimdeki yerini alacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder