9 Ekim 2010 Cumartesi

JOHN LENNON 70. YAŞGÜNÜ

Yaşasaydı 70. yaşgününü kutlayacaktı...

Imagine, Working Class Hero, Jealous Guy, Give Peace A Chance gibi  unutulmaz eserlerin yorumcusu, barışın savunucusu John Lennon, diğer bir deyişle döneminin kilometre taşı olan efsane grup The Beatles'ın ölümsüz üyesi, yaşasaydı bugün 70.yaş gününü kutluyor olacaktı...

9 Ekim, John Lennon'un 70. Yaşgünü,  Liverpool, İzlanda, New York gibi dünyanın pek çok yerinde, farklı etkinliklerle kutlanıyor.


8 Ekim 2010 Cuma

KONSER DUYURU: PAUL GILBERT

Racer X ve Mr. Big gruplarının gitaristi PAUL GILBERT "FUZZ UNIVERSE" EUROPEAN TOUR 2010 turnesi kapsamında Türkiye'ye geliyor.
Biletler 39,50 TL *10 Kasım 2010 tarihinde bilet fiyatı yükselecektir.
http://www.paulgilbert.com

KONSER DUYURU: ULI JON ROTH

SCORPIONS’un unutulmaz gitaristi Uli Jon Roth ilk kez Türkiye’de!
Biletler ayakta 34 TL (01 Kasım'da bilet fiyatları 39,50 TL olacaktır.)
Yer: Ghetto  Kapı açılışı 21:30  25 Kasım 2010
http://www.ulijonroth.com

3 Ekim 2010 Pazar

SCORPIONS 2 EKİM 2010 MAÇKA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK İSTANBUL KONSERİ


SCORPIONS, JUBİLESİNİN İSTANBUL AYAĞINI GERÇEKLEŞTİRDİ…


Scorpions Setlist Maçka Küçükçiftlik Park, Istanbul, Turkey 2010, Get Your Sting And Blackout
Ön gruplar Saints'n Sinners ve Aydilge’nin performanslarının ardından 22.15 sularında başlayan konser yaklaşık 1,5 saat sürdü. Konser grubun son albümlerinden Sting In The Tail ile başladı ve duymayı beklediğimiz Holiday, Big City Nights, Wind of Change gibi parçaların ardından biste çalınan, Still Loving You ve Rock You Like a Hurricane ile son buldu.

Veda konseri olmasının verdiği burukluktan mıdır bilinmez, grubun performansının fazlasıyla iyi olmasına rağmen seyirci kitlesinin çok katılımlı ve coştuğu bir konser olmadığı söylenebilir.

Davulcu James Kottak konser sırasında Türk bayrağı çıkartarak jest yaptı. Konser bitiminde seyirciye çok sayıda baget atıldı.

Organizasyonda ne yazık ki aksak olan pek çok şey vardı. Scorpions gibi bir grup, üstelik veda konseri olacağı bilinirken ve tahmini olarak 10.000 kişinin üzerindeki hayran kitlesi için Maçka Küçükçiftlik Park’ın doğru bir seçim olduğu söylenemez. Ayrıca ses sisteminin kötülüğü de dikkat çeken unsurlardandı. Konser bitiminde konserin bittiğine ve çıkabileceğimize dair yapılan anons sonrası çıkmak hiçte kolay olmadı. Keşke konser öncesi girişlerde kolaylık sağlayan labirent gibi demirler aynı amaçla konser sonrasında kaldırılsaydı ve mekanı terk etmek bu kadar zor olmasaydı.

Tüm eksiler bir yana Scorpions’ı son kez izleme fırsatını bulmak her şeye değerdi...